Verder is weg
Verder is weg  Welkom - Home  Verder is weg Verder is weg  Impressie boekje  Verder is weg Verder is weg  Totstandkoming  Verder is weg Verder is weg  Waar te koop?  Verder is weg Verder is weg  Links  Verder is weg Verder is weg  Gastenboek  Verder is weg Verder is weg  Contact  Verder is weg
Verder is weg
Verder is weg Verder is weg

Naam:Frida Winklaar Domacassé
Land:Nederland
Bericht:Lieve Clara, Ik had je bundel cadeau gegeven aan iemand op Aruba. Vandaag uit Aruba een bericht: VERDER is weg is een prachtig boek. Het ligt op tafel want te mooi om in de boekenkast te stoppen. Groetjes, Frida
Http:http://www.gedichtentij.nl


Naam:Helma
Land:nl
Bericht:Hallo Claar en Siets, Ik ga het boek zo snel mogelijk kopen. Het lijkt me echt een aanwinst voor mensen in gelijke situaties. Dus ik schaf het aan om weg te geven aan mijn schoonzus. Ze is een dappere dodo die zich heel flink houdt, maar de chemokuur valt haar zeer zwaar. Bedankt voor dit mooie geschenken boek. groeten Helma
Http:


Naam:Hedy Beumkes
Land:Nederland
Bericht:Hoi Clara en Siets, wat een bijzondere gedichtenbundel. de titel en de vormgeving vind ik fantastisch.
Groet, Hedy
Http:


Naam:Kees Visser
Land:Nederland
Bericht:Een fraaie bundel met mooie illustraties, schitterend uitgegeven. Tekst en beeld zijn op een bijzondere manier ge√Įntegreerd, zodat je eigenlijk niet kunt spreken van illustraties. Tekst en beeld vormen een samenhangend geheel, waarbij het √©√©n het ander complementeert.
Http:


Naam:Otto Venema
Land:Nederland
Bericht:Indrukwekkend boek en site. Perfect voorbeeld waar kunst en poezie voor kan dienen
Http:


Naam:Suzanne Drummond
Land:England
Bericht:The wonderful poetry and the stunning paintings and illustrations are impressive and moving. A huge achievement. We look forward to the next phase.
Http:


Naam:yvonne
Land:nl
Bericht:Lieve Clara en Siets. Ik heb het boekje al in mogen zien en het is werkelijk prachtig. Het is iets waar jullie heel trots op kunnen zijn. Gefeliciteerd.
Http:


Naam:Victor
Land:NL
Bericht:Beste Clara & Siets, De impressie van jullie boekje hier op de website is indrukwekkend mooi & gevoelig. Wat ik gelezen heb vind ik echt prachtig. Groetjes, Victor, jr.
Http:


Naam:Frida Winklaar Domacassé
Land:Nederland
Bericht:Clara ik had van te voren al het een en ander gezien, maar nu het helemaal af is, is het werkelijk AF !! Prachtig!
Http:


Naam:Edith
Land:Nederland
Bericht:Hallo Claar en Siets, Jullie boekje is mooi en deze website mag er ook zijn. Veel succes met het boek!
Http:http://edithdegilde.web-log.nl


Naam:Riet Pastoor
Land:Groningen
Bericht:Dag Claar, Ik heb bij Nienke 'Verder is weg' gezien en ik ben onder de indruk van jouw gedichten en ook de illustraties van jouw zus. Ontroerend mooi. Ik wil het graag in mijn boekenkast hebben en ga het bestellen. Ik wens jou kracht en dat iedere dag de moeite waard mag zijn. Groeten van Riet.
Http:


Naam:Jurgen Kleykamp
Land:Nederland
Bericht:Wat een schitterend boek met mooie gedichten en schilderijen. Onder de indruk!
Http:http://www.woopit.com


Verder is weg Verder is weg
  website door: ZenDesign Cairns Web Design